Rectangle Box Bulu Tangan Kanthi Ngalahake Diamond

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: kothak tlapukan segiempat tepat kanthi gagang berlian
Ukuran luar negeri: 12 * 5.9 * 2.2cm
Ukuran njero: 11,1 * 5.1 * 1.5cm
Bahan: kertas seni / kertas kertu emas / papan abu-abu
Werna: putih lan ireng, jambon lan ireng, adat
Rega unit: usd1.1-usd5
Ndhukung adat
Merek: KP
Asal: Qingdao, China


Detail Produk

Tags Product

Jeneng produk: kothak tlapukan segiempat tepat kanthi gagang berlian
Ukuran luar negeri: 12 * 5.9 * 2.2cm
Ukuran njero: 11,1 * 5.1 * 1.5cm
Bahan: kertas seni / kertas kertu emas / papan abu-abu
Werna: putih lan ireng, jambon lan ireng, adat
Rega unit: usd1.1-usd5
Ndhukung adat
Merek: KP
Asal: Qingdao, China

Kita bisa ngatur macem-macem bentuk, persegi dowo, alun, bunder, bunder, bungkusan bulu mata khusus: desain modern, gaya klasik lan gaya arsaize.
• jinis: ukuran adat sing ditampa
• materi: kertas seni, kertas dilapisi, karton, kertas khusus, lsp, sesuai karo syarat sampeyan.
• layanan OEM lan ODM: welcome OEM printing merek / logo
• MOQ: 100
• syarat pembayaran: T/ T, kertu kredit, lan sapiturute
• wektu pangiriman: 3-5 dina kanggo conto pesenan, 7-14 dina kanggo pesenan akeh
• isi
• spesifikasi
• tas travel
• komentar

 

Glitter Paper Eyelash Box With Mirror Inside7

Tangan berbentuk berlian khas Kualitas tangan nganggo kothak kemasan bulu mata. Kothak kemasan laci borongan, kabeh kothak laci gelang tangan nganggo slides bisa disesuaikan, yen sampeyan menehi ukuran kothak, MOQ, LOGO, lan sapiturute bisa dicithak ing merek dagang, ngolah stamping emas, stamping perak, UV, embossing , stamping ireng lan sapanunggalane. Mbukak (mbukak)
Ukuran: 12X6X2.2cm
Laci tunggal gagang nganggo ukuran bulu mata: 11.1 × 5.1 × 1.5cm
Nangani plastik mirah
Bahan: papan abu-abu dibungkus kertas seni
Kertu pangilon emas tray batin, offset, laminasi matte, foil ungu, foil emas.

Teknologi pabrik
Kita minangka pabrikan, karo pabrik kita dhewe, bisa ngontrol kualitas kanthi luwih efektif.
2. Swara 16 taun pengalaman profesional ing percetakan.
3. Tinta, bahan lan kertas sing ramah lingkungan.
4. Pabrik kita duwe tim desain profesional.
5. Pencet Heidelberg 4C / 6C mencet nggawe warna luwih lengkap.
6. Cara-cara naleni beda, kayata ikatan sing sampurna (jahitan sing wicaksana), jahitan nunggang jaran, jahitan, meneng, wo, indhuksi, lsp.
7. Kita duwe macem-macem seni lan kriya, kayata bronzing, UV light, gloss / matt lamination, embossing / debossing, painting, pasting, etc.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: