Produk

  • Custom Kids Educational Flash Cards With Pp Ring

    Kartu Lampu Pariwara Anak Adat Kanthi Pp

    Jeneng produk: kertu lampu pendidikan pendidikan anak adat nganggo cincin PP
    Ukuran, kuantitas lan desain kertu: bisa disesuaikan
    Bahan saka kertu: kertas ditutupi utawa karton gadhing dipasang
    Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
    Gaya kothak: kothak kaku utawa kothak karton gadhing
    Rega unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 500s kanggo pesenan khusus

  • Custom Animals 3d Greeting Card For Kids

    Kertu Greeting Kustom 3d Kanggo Anak

    Jeneng produk: kéwan salam 3d kertu salam kanggo bocah
    Ukuran: 15 * 11.5 * 0.5cm
    Bobot unit: 0,011kg
    Bahan saka kertu: karton gadhing
    Rega unit: usd1.5-usd2.0
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 10pcs

  • Custom Folded Leaflet Flyer Printing Service

    Layanan Printing Leaflet Fly Folded Custom

    Jeneng produk: layanan percetakan flylet lipit lempitan khusus
    Ukuran lan desain: disesuaikan
    Bahan: kertas ditutupi, kertas seni
    Rampung lumahing: laminasi matte utawa tanpa rampung
    Rega unit: usd0.05-usd0.9
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 500pcs kanggo pesenan khusus

  • Custom Adult Doodling Coloring Book Printing

    Printing Book Coloring Doodling Diwasa Dewasa

    Jeneng produk: percetakan buku doodling diwasa khusus
    Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
    Bahan: kertas ditutupi, kertas nutup lan / utawa papan abu-abu
    Rampung lumahing: laminasi matte
    Rega unit: usd2-usd20
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 500 salinan kanggo pesenan adat

  • Children Hardcover Book Printing With Head And Tail Cloth

    Bocah-bocah Bookcover Book Printing Kanthi Kepala Lan Tail

    Jeneng produk: bocah buku nyithak hardcover nganggo sirah lan kain buntut
    Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
    Bahan: kertas ditutupi lan / utawa nutup kerusakan, papan abu-abu,
    Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
    Rega unit: usd2-usd20
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 300 salinan kanggo pesenan khusus

  • Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing

    Kothak kemasan lan Botol Botol Kanggo Wig Utawa Busana

    Jeneng produk: kothak lan tutup bungkus ngisor kanggo wig utawa sandhangan
    Ukuran njaba: 26x13x6.2cm
    Ukuran njero: 25.5 × 12.5x 5.7cm
    Bahan: Papan abu-abu 2mm dibungkus kertas ditutupi 157g
    Werna: putih, adat
    Kerajinan: stamping panas, laminasi matte
    Rega unit: usd2-usd10
    Dhukungan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, lsp
    MOQ: 100pcs kanggo pesenan adat

  • Cheap Wholesale Booklet Printing With Perfect Binding

    Printing Booklet Grosir Murah Kanthi Ikatan Sing Sampurna

    Jeneng produk: Percetakan bokor grosir murah kanthi naleni sing sampurna
    Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
    Bahan: kertas sing dilapis, kertas seni, kertas kerugian
    Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
    Rega unit: usd1.5-usd10
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 100 salinan kanggo pesenan adat

  • Custom Book Shaped Box Printing Service In China

    Layanan Printing Book Shaped Box Custom ing China

    Jeneng produk: Layanan cetak kothak khusus khusus ing China
    Ukuran: disesuaikan
    Bahan: papan abu-abu dibungkus kertas sing dilapisi
    Kerajinan: disesuaikan
    Rega unit: usd2-usd15
    Dhukungan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 500pcs kanggo pesenan khusus

  • Custom Wholesale A4 Magazine Printing

    Printing Magazine A4 Grosir Grosir

    Jeneng produk: printing majalah A4 grosir khusus
    Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
    Bahan: kertas ditutupi, kertas seni
    Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
    Rega unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 100 salinan kanggo pesenan adat

  • Cheap Wholesale A2 Poster Printing In China

    Percetakan Poster Grosir A2 Murah ing China

    Jeneng produk: percetakan poster murah a2 ing china
    Ukuran lan desain: disesuaikan
    Bahan: kertas sing dilapis, kertas seni, kertas kerugian
    Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
    Rega unit: usd0.15-usd0.4
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 500pcs kanggo pesenan khusus

  • Rectangle Eyelash Box With Diamond Handle

    Rectangle Box Bulu Tangan Kanthi Ngalahake Diamond

    Jeneng produk: kothak tlapukan segiempat tepat kanthi gagang berlian
    Ukuran luar negeri: 12 * 5.9 * 2.2cm
    Ukuran njero: 11,1 * 5.1 * 1.5cm
    Bahan: kertas seni / kertas kertu emas / papan abu-abu
    Werna: putih lan ireng, jambon lan ireng, adat
    Rega unit: usd1.1-usd5
    Ndhukung adat
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China

  • Amazon Hot Selling Envelope Shaped Flower Box

    Envelope Gedung Kembang Dibukak Amazon

    Jeneng produk: Amazon kothak kembang sing laris panas ing Amazon
    Ukuran: 20,1 × 7.1 × 14.5cm
    Bahan: karton gadhing
    Werna: ireng, jambon, abu-abu, adat
    Kerajinan: laminasi matte
    Rega unit: usd2-usd10
    Dhukungan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 10pcs kanggo saham; 200pcs kanggo pesenan adat