Warta

  • Brand New 2019

    Ing wulan Maret, 2019, logo lan jeneng domain kita wis sukses didaftar, mula kita nandur modal usd100,000 kanggo promosi ing situs web B2B internasional. Iki nandhani wiwitan manajemen merek. Ing wulan Juli 2019, kita miwiti nggawe situs web dhewe, nggawe departemen operasi dhewe lan mbayar luwih akeh ...
    Waca liyane
  • Pameran taun 2018

    Kita melu pameran bien bungkusan lan kemasan, direkam lan sinau peralatan canggih & konsep teknologi anyar. Iki cukup apik kanggo pangembangan masa depan kita.
    Waca liyane
  • Rapat taunan ing 2018!

    Ing rapat taunan taun 2018, perusahaan resmi ngusulake sistem kemitraan. Siji kolega dadi mitra perusahaan pertama lan diwenehi dividen lan hadiah. Ing rapat taunan 2018, perusahaan kasebut nyatakake kabeh karyawan perusahaan arah pangembangan kompa ...
    Waca liyane
  • Pelanggan saka pameran teka ngunjungi kita

    Taun iki, pelanggan VIP kita, sing makarya bareng karo kita luwih saka limang taun, teka kanggo ngunjungi kita, ngrembug masalah agensi lan mlebu kontrak taunan. Kita bungah banget duwe wiwitan sing apik!
    Waca liyane
  • 2017 perdagangan luar negeri diwiwiti

    Kita miwiti perdagangan manca. Wiwit taun 2017, kita wis miwiti perdagangan luar negeri. Sadurunge taun iki, kita mung nutupi pasar domestik, nanging luwih akeh para pelanggan manca sing ngunjungi perusahaan kita. Mulane, kanthi nambah volume bisnis, kita nyiyapake departemen penjualan, tegese ...
    Waca liyane
  • Kita entuk pesenan gedhe

    Ing taun 2016, kita entuk tatanan kemasan perusahaan perusahaan paling gedhe lan paling apik - Huji Hua. Dheweke milih kita pungkasane, sawise babak pilihan. Kabeh perusahaan kita seneng banget lan bungah! Acara iki ora mung nambah kekuwatan perusahaan, nanging uga imp ...
    Waca liyane
  • Tim penjualan kita ngluwihi atus wong

    Taun 2015 minangka taun sing guncang ing bumi. Owah-owahan anyar kedadeyan ing kabeh bentuk penjualan perdagangan manca lan pola anyar metu. Kita wiwit sinau teknologi lan nglatih tim kita. Taun iki, tim penjualan kita ngluwihi satus wong.
    Waca liyane
  • Ngunjungi pameran kasebut kanggo sinau babagan pasar

    Ing taun 2014, kita nggambarake pameran domestik lan manca lan ngunjungi kemasan ing Guangzhou lan pameran ing Dubai. Lan kita entuk akeh.
    Waca liyane
  • Kualitas produk yaiku urip perusahaan kita

    Wiwit taun 2013, kita luwih akeh nggatekake kualitas produk lan nyerah sawetara pesenan sing ora njaluk panjaluk. Ing rapat taunan, kita ngusulake tema sing diarani "Kualitas minangka Urip Kita". 
    Waca liyane
  • Wiwitan perusahaan kita

    Ing taun 2012, Qingdao Shuying Commercial Trading Co, Ltd didegake, sing nandhani yen kabeh ngasilake barang-barang ing jeneng perusahaan wiwit saiki lan kita ora dadi papan kerja cilik.
    Waca liyane