Kothak kemasan lan Botol Botol Kanggo Wig Utawa Busana

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: kothak lan tutup bungkus ngisor kanggo wig utawa sandhangan
Ukuran njaba: 26x13x6.2cm
Ukuran njero: 25.5 × 12.5x 5.7cm
Bahan: Papan abu-abu 2mm dibungkus kertas ditutupi 157g
Werna: putih, adat
Kerajinan: stamping panas, laminasi matte
Rega unit: usd2-usd10
Dhukungan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, lsp
MOQ: 100pcs kanggo pesenan adat


Detail Produk

Tags Product

Katrangan produk
Jeneng produk: kothak lan tutup bungkus ngisor kanggo wig utawa sandhangan
Ukuran njaba: 26x13x6.2cm
Ukuran njero: 25.5 × 12.5x 5.7cm
Bahan: Papan abu-abu 2mm dibungkus kertas ditutupi 157g
Werna: putih, adat
Kerajinan: stamping panas, laminasi matte
Rega unit: usd2-usd10
Dhukungan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, lsp
MOQ: 100pcs kanggo pesenan adat

Qingdao Knowledge Printing minangka produsen kothak ing Qingdao, CHINA. Kanthi pengalaman produksi sing sugih luwih saka 16 taun, kita bisa nawakake gaya rega, kualitas lan kothak sing luwih apik. Kardus abang nggawe kothak iki luwih ayu, mula akeh pelanggan seneng.

Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or ClothingLid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing7

 
Proses produksi
Ngrancang → ngeculake → nyithak → laminasi film → kenthel, mati nglereni → pamriksan kualitas → pengemasan → pengiriman

Napa kita?
Produsen 100%.
Pencet canggih lan tim kerja sing berpengalaman.
Kontrol kualitas sing ketat saka pilihan materi, tes mesin produksi sadurunge kanggo produk rampung.
Kanthi pirang-pirang taun produksi produksi kemasan, tim profesional bisa mangsuli pitakon sampeyan kanthi pas.
Kabeh produk bisa disesuaikan. SAIZ, wujud, desain, logo bisa nyukupi syarat, kita bisa nindakake kabeh.
2.Pilih
Kita bisa nyedhiyani layanan desain gratis. Format karya seni: PDF, INDESIGN, AI
3.Sampeyan
(1) conto sing ana gratis.
(2) biaya sampel bakal dikenani biaya kanggo conto khusus, sing bakal dibalekake saka produksi massal.
(3) wektu advance conto yaiku 3-5 dina.
4. Kaluwihan kanggo kita
(1) rega kompetitif
(2) tumindak kanthi cepet saka conto
(3) <24 jam mbales cepet.

Black Mailer Box For Clothing With Hot Stamping Logo8

FAQ
Q1: Apa sampeyan duwe sawetara barang ing saham sing bisa didol?
Kabeh produk dirancang lan diprodhuksi miturut panjaluk pelanggan. Sawetara duwe saham.
Q2: sampeyan produsen?
Ya, kita duwe pabrik dhewe lan wis menehi solusi profesional ing industri cetak lan kemasan luwih saka 16 taun.
Q3:Apa jumlah minimal pesenan sampeyan?
Biasane, MOQ kita ana 500 pcs, sanajan kadang kita ngasilake kurang saka 500 pcs. Nanging, biaya kanggo pesenan cilik umume dhuwur banget nalika nyalin, nyithak, nyithak lan nyiyapake biaya.
Q4: kepiye cara entuk conto kanggo mriksa kualitas sampeyan?
Sawise regane dikonfirmasi, sampeyan bisa njaluk conto kanggo mriksa kualitas kita. Gratis kanggo conto kothong kanggo mriksa desain lan kualitas kertas, nanging sampeyan kudu ngirim kirim ekspres.
Kanggo conto produksi, kita bakal ngisi usd30-100 kanggo nutupi biaya njupuk lan nyithak. Rega pungkasan bakal dikonfirmasi miturut proses ingproduk.
Q5: informasi apa sing kudu dakkandhakake yen aku pengin njaluk tawaran?
1) gaya kothak
2) dimensi produk (dawa × ambane × dhuwur)
3) perawatan materi lan permukaan
4) warna cetak
5) yen bisa, wenehi gambar utawa mriksa desain. Sampel bakal dadi klarifikasi paling apik, yen ora, kita bakal menehi saran babagan produk sing cocog kanggo referensi.
Q6: kapan bisa regane?
Kita biasane menehi kutipan sajrone 24 jam sawise nampa pitakon. Yen sampeyan milih rega iki, monggo nelpon utawa elinga ing email sampeyan sing bakal dianggep prioritas penyelidikan.
S 7: nalika nggawe karya seni, apa format sing bisa digunakake kanggo nyithak?
1) PDF, CDR, AI, PSD populer
2) getihen: 3-5mm
Q8:Sepira dina bakal nggawe conto sing wis dirampungake? Apa babagan produksi massal?
Umume 3-5 dina kerja dijupuk kanggo produksi sampel.
Kanggo produksi timah produksi, jujur, gumantung saka "jumlah" lan "musim", lan posisi sampeyan "tatanan". Kita saranake sampeyan miwiti pitakon rong wulan sadurunge tanggal wiwitan kanggo entuk barang ing negara sampeyan.
Q9:Sampeyan wis mriksa produk rampung?
Ya, kabeh produk kita bakal ngliwati prosedur pemeriksaan kualitas.
Q10:Kepiye kapal sampeyan wis rampung?
1) segara
2) pesawat
3) lumantar DHL, FedEx, UPS, TNT, lsp.
 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: