Kertu Lampu Pendidikan

  • Custom Kids Educational Flash Cards With Pp Ring

    Kartu Lampu Pariwara Anak Adat Kanthi Pp

    Jeneng produk: kertu lampu pendidikan pendidikan anak adat nganggo cincin PP
    Ukuran, kuantitas lan desain kertu: bisa disesuaikan
    Bahan saka kertu: kertas ditutupi utawa karton gadhing dipasang
    Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
    Gaya kothak: kothak kaku utawa kothak karton gadhing
    Rega unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 500s kanggo pesenan khusus