Printing Magazine A4 Grosir Grosir

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: printing majalah A4 grosir khusus
Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
Bahan: kertas ditutupi, kertas seni
Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
Rega unit: usd2-usd15
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 100 salinan kanggo pesenan adat


Detail Produk

Tags Product

Kuat. Ayu. Tegese Apa wae kisah sampeyan, buku kasebut kudu dicritakake.

Dheweke ujar saben wong duwe novel. Nanging ora kabeh wong bisa nulis. Yen sampeyan nandhang akeh gaweyan lan wektu kanggo nulis buku, sampeyan kudu ndeleng dicithak kanthi hardcover sing paling apik tinimbang sing paling akeh wong.

Apa kasunyatan utawa fiksi, utawa lengkap resep utawa foto, kita bisa nyedhiyani sampeyan kalebu macem-macem gaya tutup lan rampung, jinis kertas lan bobot, ukuran ukuran, lan pilihan naleni.

Buku-buku hardcover kita cukup mantep lan awet kanggo lungguh kanthi bangga ing rak para pamaca. Dheweke becik nalika sampeyan kudu ngejak crita sampeyan.

Perusahaan kita minangka produsen percetakan buku ing Qingdao, CHINA. Kanthi pengalaman produksi sing luwih saka 16 taun, kita bisa nawakake rega lan kualitas sing luwih apik lan MOQ sing luwih murah.
Sing luwih akeh, rega sing luwih murah. Biasane MOQ kita minangka 500 salinan, nanging yen sampeyan bisa nampa rega, kita uga bisa nyithak 100/200 / 300copies. Kita uga bisa menehi conto khusus, nanging ora gratis.

6

Wigati dimangerteni manawa kita ora adol buku lan stok apa wae. Kita nawakake layanan cetak buku lan kita butuh file PDF vektor kanggo dicithak. Kanggo nawakake rega sing akurat, kita kudu ngerti ukuran buku, jumlah kaca batin, warna tutup lan bathi, lsp.
Ukuran sing biasane kita cithak yaiku 8,5 * 11inch, 8.5 * 5.5inch, 8 * 8inch, 7 * 7inch, 6 * 9inch, lsp.

Custom Adult Doodling Coloring Book Printing6

Kaluwihan
1. Kita minangka pabrikan, duwe pabrik dhewe lan bisa ngontrol kualitase kanthi efektif

IMG_6603

2. Profesional ing percetakan luwih saka 16 taun
3. Tinta, bahan lan kertas sing ramah lingkungan
4. Kita duwe tim desain profesional ing perusahaan kita

Beautiful Eyelash Box With Pvc Window08

5. Mesin percetakan Heidelberg 4C / 6C supaya warna luwih lengkap.
6. Beda sing beda, kayata ikatan sing sampurna (bagean dijahit), jahitan pelana, jahitan benang, spiral, WO, hard bound, lsp.

Custom Wholesale A4 Magazine Printing7

7. Kita duwe macem-macem kerajinan, kayata stamping panas, UV titik, laminasi nggilap / matte, embossing / debossing, varnishing, etc

Pasar utama kalebu
Amerika Serikat Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Rusia, China, Jepang, Korea Selatan, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, lsp.

Black Mailer Box For Clothing With Hot Stamping Logo7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: