Layanan Printing Leaflet Fly Folded Custom

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: layanan percetakan flylet lipit lempitan khusus
Ukuran lan desain: disesuaikan
Bahan: kertas ditutupi, kertas seni
Rampung lumahing: laminasi matte utawa tanpa rampung
Rega unit: usd0.05-usd0.9
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 500pcs kanggo pesenan khusus


Detail Produk

Tags Product

Uch wis dikandhakake babagan kenapa pemasaran brosur kudu digunakake. Dheweke minangka salah sawijining bahan pemasaran sing paling migunani. Ora mung entuk target pasar target kanthi visual sing apik, dheweke uga duwe akeh ruang kanggo nerangake rincian produk lan layanan.

Kita ora bisa ngomong babagan sing padha babagan carane nggunakake pamplet. Mesthi, ana akeh template brosur kosong sing bisa digunakake kanggo promosi. Nanging, ora ana sawetara artikel sing mbahas lempitan buku lan cara nggunakake.

Sawijining fitur unik brosur kasebut yaiku akeh lipatan. Kanggo pemasaran brochure sing efektif, ngerti kapan nggunakake brosur iku penting. Sawise nganalisa konten apa sing cocog karo target pasar, sampeyan kudu milih lipatan brochure apa sing cocog.

Ing Print Runner, kita nawakake pirang-pirang lipatan sing bisa ditambahake ing brosur sampeyan. Mung tantangan yaiku pilihan. Ing ngisor iki macem-macem jinis lipatan booklet lan ASES sing paling apik.

Limang kaping

Cara paling gampang kanggo mbungkus buklet yaiku mbungkus separo. Opsi melu iki nggawe rong panel ing saben sisih, kaya buku. Sampeyan bisa nggunakake kanggo presentasi bisnis sing gampang tanpa akeh halaman. Kaca ngarep sing cukup gedhe bisa dadi kesempatan gedhe kanggo nggawe desain visual.

Telung persen mati yaiku pilihan sing paling populer. Uga dikenal minangka lipatan huruf, lempitan buklet klasik iki duwe telung pasuryan sing padha ing sisih loro. Dheweke melu saben liyane ing lempitan sing khas. Pambungkus kasebut asring digunakake ing kampanye pemasaran kanggo nerangake produk lan layanan amarga desain sing unik. Telung telung witjaksono padha intuisi, utamane kanggo urutan langkah-langkah lan dhaptar nomer.

custom-folded-leaflet-flyer-printing-service-1

Wigati dimangerteni, yen ora adol saham. We nawakake layanan printing lan kita butuh file vektor PDF kanggo nyithak. Kanggo nawakake rega sing akurat, kita kudu ngerti ukuran buku, jumlah kaca batin, warna tutup lan bathi, lsp.
Ukuran sing biasane kita print yaiku A4, A5, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: