Layanan Printing Book Shaped Box Custom ing China

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: Layanan cetak kothak khusus khusus ing China
Ukuran: disesuaikan
Bahan: papan abu-abu dibungkus kertas sing dilapisi
Kerajinan: disesuaikan
Rega unit: usd2-usd15
Dhukungan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 500pcs kanggo pesenan khusus


Detail Produk

Tags Product

Kanthi pengalaman produksi kaya luwih saka 16 taun, kita bisa nawakake gaya rega, kualitas lan kothak sing luwih apik, kayata kothak ndhuwur, tutup & kothak ngisor, kotak laci, kothak gapura, kothak surat, kothak tungku, kothak bantal, lsp.

Kothak iki diarani kothak sing dibentuk buku lan bisa dadi kothak hadiah utawa buku dekorasi. Sawetara ditutup karo magnet, liyane ditutup karo pita.

Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-5

 

Saliyane nggambarake teks ing buku-buku sing dicithak awal kanthi gambar, para printer bisa nambah teks kanthi unsur hiasan kayata inisial, inisial, lan pungkasan, nyedhiyakake pamaca kanthi cara visual.

Headwear lan kayu ing abad kaping pisanan katon ing kamus Antonio porcio Antonio porcio ia Monte Ilicino min. patungan. ing Aristotle, et Auerrois libros copiosissimus (Venice: Comin da Trino, di Monferrato, 1562) B749. P6 T43

Grafis yaiku
Sarat sing digunakake kanggo koleksi unsur grafis khusus ing buku-buku cetak awal bisa ditemokake ing rong sumber: kosa kata sing dikontrol RBMS lan teoros saka bahan grafis sing dijaga perpustakaan kongres, sing bisa ditemokake ing cetakan cetak lan foto online.

Sarat ing kamus RBMS kalebu karya sing digambarake (kayata buku alit utawa simbolis).

Sarat saka tesaurus bahan grafis kalebu metode deskripsi (kayata ukiran kayu utawa arca) lan jinis katrangan (kayata hiasan utawa lapisan lengen)

Tembung tema perpustakaan kongres uga digunakake kanggo ngenali awal, wates, lan potret; Sing terakhir uga digunakake kanthi jeneng wong utawa klompok wong.

Saben jinis telusuran sing digunakake ing USC bisa ditemokake ing kothak ing sisih kiwa.

Goleki ilustrasi ing USC
Tindakake tautan ing ngisor iki kanggo nggoleki buku kasebut. Klik link conto kanggo ndeleng conto visual saben istilah.
Bahan grafis
Print saka dongeng
Bagan - conto
Lambang lengen - conto
Dekorasi - conto lan conto
Gambar - conto
Garis titik kanggo dicithak
Ukiran - conto
Pewarnaan tangan (minangka subkategori istilah liyane)
Cahya - conto
Peta - conto
Potret - umpamane
Segel Potret
Cetakan kayu - conto
Pakaryan
dongeng
Wektu buku
Buku lambang - conto
jamu
Istilah lan kahanan liyane
Edging, dekorasi (art deco) - conto
Dhisikan - conto
Nggawe inisial riwayat - conto


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: