Printing Book Coloring Doodling Diwasa Dewasa

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: percetakan buku doodling diwasa khusus
Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
Bahan: kertas ditutupi, kertas nutup lan / utawa papan abu-abu
Rampung lumahing: laminasi matte
Rega unit: usd2-usd20
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 500 salinan kanggo pesenan adat


Detail Produk

Tags Product

Kaluwihan
1) Buku sing kasedhiya sadurunge
Sampeyan bakal nampa kabeh buku sing diparingake luwih awal, tinimbang cara rega rega, sing buku ora dicithak nganti adol. Dadi, tegese sampeyan bisa duwe salinan buku kasebut kanggo adol kanggo para panuku sing durung mesthi.

Kekurangan
1) Pra-investasi adol sadurunge Investing
Nalika nggunakake buku sing dicithak jangka pendek, panulis kudu ngladeni buku kasebut sadurunge adol. Iki tegese yen buku ora adol, mula tuku mula bisa dadi tanggung jawab.
2) Gawe pilihan sing paling apik
Buku sing dicithak jangka pendek paling umum digunakake dening panulis lan organisasi cilik kanthi maca sing diwatesi. Apike banget kanggo salinan maca lan edition winates. Pendhaftaran nawakake pilihan sing kurang beresiko, saéngga buku tanpa gedhe banget diterbitake lan digunakake dening akeh pengarang.

Custom Adult Doodling Coloring Book Printing5

Pasar utama kalebu
Amerika Serikat Amerika, Kanada, Meksiko, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Rusia, Jepang, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, lsp.

Black Mailer Box For Clothing With Hot Stamping Logo7

Wigati dimangerteni manawa kita ora adol buku lan stok apa wae. We nawakake layanan printing pesenan lan kita kudu file PDF vektor kanggo dicithak. Kanggo nawakake rega sing akurat, kita kudu ngerti ukuran buku, jumlah kaca batin, warna tutup lan bathi, lsp.
Ukuran sing asring kita cetak yaiku 8,5 * 11inch, 8.5 * 5.5inch, 8.5 * 8.5inch, 8 * 8inch, 7 * 7inch, 6 * 9inch, lsp.

Custom Adult Doodling Coloring Book Printing6

Yen percetakan buku jangka pendek minangka pilihan sing apik, utawa yen sampeyan ora yakin cara sing bakal ditindakake, aja ragu-ragu hubungi Ball Media Group. Perusahaan kita duwe pengalaman akeh ing percetakan buku, uga sawetara layanan media liyane kayata produksi video lan pangembangan web.


Kita wis dadi ahli kanthi cara paling efektif kanggo ngasilake buku liwat nyithak jangka pendek lan kita bakal seneng mbantu sampeyan ana prakara apa wae langkah sing saiki. Hubungi kita dina iki!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: