Hubungi Kita

Qingdao Ilmu Percetakan Co, Ltd

company-img

Alamat

RM1604, Hengtai Mansion, No.127 Liaoning Rd, Kabupaten Shibei, Qingdao China 266012

phone-img

Telpon

18765909065
18561833685

clock

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

Produk utama yaiku kothak, tas kertas, buku, kertu ucapan, dll.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita