Klambi & Wig Box

  • Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing

    Kothak kemasan lan Botol Botol Kanggo Wig Utawa Busana

    Jeneng produk: kothak lan tutup bungkus ngisor kanggo wig utawa sandhangan
    Ukuran njaba: 26x13x6.2cm
    Ukuran njero: 25.5 × 12.5x 5.7cm
    Bahan: Papan abu-abu 2mm dibungkus kertas ditutupi 157g
    Werna: putih, adat
    Kerajinan: stamping panas, laminasi matte
    Rega unit: usd2-usd10
    Dhukungan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, lsp
    MOQ: 100pcs kanggo pesenan adat