Bocah-bocah Bookcover Book Printing Kanthi Kepala Lan Tail

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: bocah buku nyithak hardcover nganggo sirah lan kain buntut
Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
Bahan: kertas ditutupi lan / utawa nutup kerusakan, papan abu-abu,
Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
Rega unit: usd2-usd20
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 300 salinan kanggo pesenan khusus


Detail Produk

Tags Product

Perusahaan kita minangka produsen percetakan ing Qingdao, CHINA. Kanthi pengalaman produksi sing luwih saka 16 taun, kita bisa nawakake rega lan kualitas sing luwih apik lan MOQ sing luwih murah.

Sing luwih akeh, rega sing luwih murah. Biasane MOQ kita minangka 500 salinan, nanging yen sampeyan bisa nampa rega, kita uga bisa nyithak 100/200 / 300copies. Kita uga bisa menehi conto khusus, nanging ora gratis.

Children Hardcover Book Printing With Head And Tail Cloth5

Kanggo sing pengin nerbitake buku, ana sawetara macem-macem cara nyithak. Publikasi buku anyar bisa dadi proses sing nggegirisi, lan bisa angel ngerteni cara metode sing paling apik kanggo tujuan sampeyan. Nanging, ngerti pro lan kontra saka macem-macem proses bakal mbantu entuk bathi.

Salah sawijining cara cetak populer kanggo penulis anyar yaiku cetak jangka pendek. Proses iki mbutuhake pirang-pirang buku sing diarah dibandhingake karo cara liyane. Percetakan jinis iki biasane ditindakake kanthi digital, tinimbang kanthi nggunakake offset sing gedhe.

Kaluwihan
1) Ngirangi sampah
Produksi produksi iki ngasilake buku sing luwih sithik tinimbang cara liya, saengga yen sithik buku sing dituku tinimbang sing diarep-arep, luwih sithik buku bakal dibuwang. Uga ateges luwih sithik buku kanggo panulis diproses lan nyebarake.
2) Klompok cilik sing luwih cilik
Iki minangka cara mung kanggo panulis ngasilake buku sing sithik. Dadi, yen mung sawetara salinan sing dibutuhake, iki minangka cara sing paling murah kanggo entuk. Yen sampeyan ngrampungake salinan liyane, sampeyan bisa kanthi gampang nyetak cetak.

Kekurangan
1) Biaya unit sing luwih dhuwur
Yen mbutuhake pirang-pirang buku, mula sampeyan kudu golek cara sing beda tinimbang nyithak jangka cendhak, amarga bakal luwih larang. Dibandhingake karo nyithak cetak, jumlah buku, regane luwih dhuwur.
2) Biaya unit sing luwih dhuwur
Yen mbutuhake pirang-pirang buku, mula sampeyan kudu golek cara sing beda tinimbang nyithak jangka cendhak, amarga bakal luwih larang. Dibandhingake karo nyithak cetak, jumlah buku, regane luwih dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: