Printing Booklet Grosir Murah Kanthi Ikatan Sing Sampurna

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: Percetakan bokor grosir murah kanthi naleni sing sampurna
Ukuran lan desain: bisa disesuaikan
Bahan: kertas sing dilapis, kertas seni, kertas kerugian
Rampung lumahing: laminasi matte, laminasi nggilap
Rega unit: usd1.5-usd10
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 100 salinan kanggo pesenan adat


Detail Produk

Tags Product

Brosur

Nganggo kapabilitas sing dhuwur banget, brosur sing dicithak bakal katon apik banget, rumangsa sugih, lan kudu ngematake pamirsa.

Pilih standar 100 pon. Bukune ana 100 kilogram utawa luwih. Bobot panutup.

Harga kalebu ing brosur sampeyan
Percetakan warna lengkap
Percetakan tunggal utawa dobel
Cat banyu sing gloss
Lempongan - pilih akeh jinis lipatan sing paling populer
Bukti gratis ing format PDF

Cheap Wholesale Booklet Printing With Perfect Binding5

 

Pangadeg perusahaan kita yaiku Wang Shumin.

Pabrik kita diadegaké ing taun 2000, nanging ora duwe jeneng perusahaan ing wektu kasebut, kanggo nyukupi kabutuhan dagang lokal. Kajaba iku, pasar ana ing omah. Kita mung nggawe sawetara produk OEM lan ora mlebu pasar internasional.

Ing taun 2012, pesenan kita dhewe dadi luwih akeh, mula kita kudu tuku peralatan liyane lan pindhah menyang bengkel sing luwih gedhe. Mula, kita ndhaptar perusahaan dhewe - Qingdao Shuying Commercial Trading Co, Ltd Ing taun 2017, kanthi pangembangan kemasan industri, kita kudu ndhaptar merek dagang luwih akeh, riset lan ngembangake luwih akeh teknologi, mula kita netepake Qingdao Knowledge Printing Co, Ltd., khusus kanggo produk kertas lan produk percetakan.

Produk utama yaiku kothak, tas kertas, buku, kertu salam, lan sapiturute. Pabrik kita ana ing Jimo, Qingdao lan duwe pengalaman produksi sing sugih luwih saka 16 taun. Kita duwe hubungan kerjasama jangka panjang karo omah penerbitan sing dikenal lan perusahaan gandum & minyak lokal.

Kita duwe mesin cetak, teknologi, inspektur lan tenaga kerja dhewe.Mulai taun 2018, kita miwiti bisnis ing luar negeri, amarga kita wis nglumpukake pengalaman sing sugih ing prosedur pangiriman, kualitas & pangiriman wektu kontrol lan cara pengiriman, ing ndhuwur kabeh, kita bisa nawakake mupangate rega ing industri iki.

Tujuane kanggo ngembangake pasar omah yaiku kanggo ngladeni kanca sing apik karo produk sing apik.

Tujuane kanggo ngembangake pasar luar negeri yaiku nganggo kanggo produk sing digawe ing China.

Sawise adol
Yen sampeyan nemu karusakan sawise produk sing ditampa, sampeyan bisa njupuk foto lan video kanggo nuduhake kita. Yen tanggung jawab kita, kita bisa menehi ganti rugi. 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: