Kothak

  • Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing

    Kothak kemasan lan Botol Botol Kanggo Wig Utawa Busana

    Jeneng produk: kothak lan tutup bungkus ngisor kanggo wig utawa sandhangan
    Ukuran njaba: 26x13x6.2cm
    Ukuran njero: 25.5 × 12.5x 5.7cm
    Bahan: Papan abu-abu 2mm dibungkus kertas ditutupi 157g
    Werna: putih, adat
    Kerajinan: stamping panas, laminasi matte
    Rega unit: usd2-usd10
    Dhukungan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, lsp
    MOQ: 100pcs kanggo pesenan adat

  • Rectangle Eyelash Box With Diamond Handle

    Rectangle Box Bulu Tangan Kanthi Ngalahake Diamond

    Jeneng produk: kothak tlapukan segiempat tepat kanthi gagang berlian
    Ukuran luar negeri: 12 * 5.9 * 2.2cm
    Ukuran njero: 11,1 * 5.1 * 1.5cm
    Bahan: kertas seni / kertas kertu emas / papan abu-abu
    Werna: putih lan ireng, jambon lan ireng, adat
    Rega unit: usd1.1-usd5
    Ndhukung adat
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China

  • Amazon Hot Selling Envelope Shaped Flower Box

    Envelope Gedung Kembang Dibukak Amazon

    Jeneng produk: Amazon kothak kembang sing laris panas ing Amazon
    Ukuran: 20,1 × 7.1 × 14.5cm
    Bahan: karton gadhing
    Werna: ireng, jambon, abu-abu, adat
    Kerajinan: laminasi matte
    Rega unit: usd2-usd10
    Dhukungan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, China
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
    MOQ: 10pcs kanggo saham; 200pcs kanggo pesenan adat