Envelope Gedung Kembang Dibukak Amazon

Keterangan Singkat:

Jeneng produk: Amazon kothak kembang sing laris panas ing Amazon
Ukuran: 20,1 × 7.1 × 14.5cm
Bahan: karton gadhing
Werna: ireng, jambon, abu-abu, adat
Kerajinan: laminasi matte
Rega unit: usd2-usd10
Dhukungan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, China
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, lsp
MOQ: 10pcs kanggo saham; 200pcs kanggo pesenan adat


Detail Produk

Tags Product

Perusahaan kita minangka pabrikan kothak ing Qingdao, CHINA. Kanthi pengalaman produksi sing luwih saka 16 taun, bisa menehi gaya rega, kualitas lan kothak sing luwih apik, kayata kothak ndhuwur, tutup & kothak ngisor, kothak laci, kothak gapura, kothak surat, kothak tungku, kothak bantal, lsp. kothak kembang sing wujud duwe macem-macem warna kanggo milih, kayata ireng, jambon, abu-abu, lan liya-liyane.

Amazon-Hot-Selling-Envelope-Shaped-Flower-Box-5

Pasar utama kalebu
Amerika Serikat Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Rusia, China, Jepang, Korea, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, lsp.
Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-6
Wong sing beda seneng karo desain sing beda
Rancang sing apik banget kanggo kothak; kothak sing apik banget kanggo produk; kothak sing apik kanthi desain sing apik bisa nggawa nilai tambahan kanggo produk. Kita duwe tim desain dhewe ing perusahaan. Yen sampeyan butuh desain anyar, kita mesthi bisa nulungi!
Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-7
Kaluwihan
1. Kita bisa nggawe kabeh jinis kothak, kayata kothak hadiah, kothak panyimpenan, kothak bulu mata, kothak wig, kothak pakaian, kotak permen, kothak kembang, kothak Natal, kothak mailer, kothak game, kothak sepatu, kothak bag, kothak bungkus , lsp
2. macem-macem gaya, kayata kothak ndhuwur flip, tutup & kothak ngisor, kothak gulu, kotak laci, kothak gapura, kothak lipat, kothak tungku, kothak bantal, lsp.
3. Minangka pabrikan, kita duwe pabrik percetakan dhewe lan bisa ngontrol kualitas kanthi efektif
4. Profesional ing nyithak & kemasan luwih saka 16 taun
5. tinta sing aman, bahan lan kertas sing aman, eco
6. Kita duwe tim desain profesional dhewe
7. Mesin cetak Heidelberg 4C nggawe warna luwih lengkap lan luwih apik
8. Kita bisa nindakake akeh kerajinan, kayata stamping panas foil, titik UV, laminasi nggilap / matte, embossing / debossing, varnishing, pasting, etc


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: