Babagan Kita

Kawruh

Nyithak

Pangadeg perusahaan kita yaiku Wang Shumin.

business teamwork - business men making a puzzle over a white background

Pabrik kita diadegaké ing taun 2000, nanging ora duwe jeneng perusahaan ing wektu kasebut, kanggo nyukupi kabutuhan dagang lokal. Kajaba iku, pasar ana ing omah. Kita mung nggawe sawetara produk OEM lan ora mlebu pasar internasional.

Ing taun 2012, pesenan dhewe dadi saya tambah akeh, mula kita kudu tuku peralatan liyane lan pindhah menyang bengkel sing luwih gedhe. Amarga iku, kita ndhaptar perusahaan dhewe ---Qingdao Shuying Komersial Trading Co, Ltd. Ing 2017, kanthi pangembangan industri kemasan, kita kudu ndhaptar merek dagang luwih akeh, riset lan ngembangake luwih akeh teknologi, mula kita mantepQingdao Ilmu Percetakan Co, Ltd. ngarahake khusus ing kemasan kertas lan produk percetakan.

Produk utama yaiku kothak, tas kertas, buku, kertu salam, lan sapiturute Pabrik kita ana ing Jimo, Qingdao lan duwe pengalaman produksi sing sugih sajrone 16 taun. Kita duwe hubungan kerjasama jangka panjang karo omah penerbitan sing dikenal lan perusahaan gandum & lenga.
Kita duwe mesin, teknologi, inspektur lan tenaga kerja dhewe. Wiwit taun 2018, kita miwiti bisnis ing luar negeri, amarga kita wis nambah pengalaman sing akeh babagan prosedur pangiriman, kontrol wektu & kualitas pangiriman lan cara pengiriman, luwih penting, kita bisa nawakake rega sing bermanfaat ing industri iki.
Tujuane kanggo ngembangake pasar omah yaiku kanggo ngladeni kanca sing apik karo produk sing apik.
Tujuane kanggo ngembangake pasar luar negeri yaiku nganggo kanggo produk sing digawe ing China.

Pasar Utama Kita Kalebu
Amerika Serikat Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Rusia, China, Jepang, Korea, Timur Tengah, Afrika, Amerika Selatan, lsp.

Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-6

Wong Beda Kaya Desain Sing Beda
Desain sing penting banget kanggo kothak sing berbentuk buku. Kita duwe tim desain dhewe ing perusahaan. Yen sampeyan butuh desain anyar, kita bisa nulungi. Tegese, kita bisa nawakake layanan mandeg saka desain kanggo produksi menyang kiriman, saengga kita dadi pilihan sing paling apik.

Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-7